Sběr drobného elektra

Chystáte se na podzimní úklid? Překáží vám doma nějaké již nepoužívané elektrozařízení? Tak právě pro vás je určen náš sběr. Naše škola je zapojena i letos do projektu Recyklohraní a když se nám podaří získat co největší množství elektrozařízení, můžeme se v rámci kraje posunout zase o něco blíž k vítězství a zároveň se ekologicky zbavíme hromady nepotřebných věcí.

Elektrozařízení je možné přinést od 7. do 18. října 2024 vždy o velké přestávce do družiny a předat někomu z vychovatelů. V případě, že byste chtěli elektrozařízení předat jindy, kontaktujte kohokoliv z družiny a není problém se domluvit.

A co vlastně sbíráme? Drobná elektrozařízení jako například: rádia, mp3 přehrávače, diskmany, walkmany, kalkulačky, telefony, drobné počítačové vybavení, elektrické hračky, elektrické hudební nástroje, fény, žehličky, elektrické holicí strojky, mixéry, vysavače, mikrovlnné trouby, toustovače, rychlovarné konvice, veškeré elektrické ruční nářadí a další.

POZOR: Všechna elektrozařízení musí být kompletní!!!

Co nenosit? Nekompletní elektrozařízení, velké spotřebiče, zářivky a úsporné žárovky, žárovky, výbojky a ostatní osvětlovací zařízení, TV a monitory, baterie a akumulátory, tonery a cartridge, diskety, CD, DVD, kazety.

Všem předem srdečně děkujeme a těšíme se na to, kolik „spotřebičů“, se nám společně podaří zrecyklovat!